Juleis med marcipan, brændte mandler og kirsebær
Decembers klassiske lækkerier har sneget sig med ind i denne hjemmelavede is. Og så behøver du ikke engang en ismaskine, for det er nemlig en parfait. Det kan kun blive godt!
![Juleis med marcipan, brændte mandler og kirsebær](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/juleis-med-marcipan-braendte-mandler-og-kirsebaer_5561.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.4833984375&fp-z=1)
0-30 min.
(2)
January 25, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Colombus Leth
Bemærk:Frysetid: Mindst 8 timer.
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 aflang fryseegnet form, ca. 25 X 12 cm
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner