Juleglaseret skinke og broccolisalat med appelsin
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Modtag stående applaus, når du serverer juleglaseret skinke for dine gæster!
Bemærk
Kogetid: 1 time. Ovntid: 15 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Dæk skinken med koldt vand i en gryde. Tilsæt laurbærblade og peberkorn, og bring langsomt i kog. Skum for urenheder, og kog svagt under låg i ca. 30 minutter pr. kg. Sluk, og lad skinke stå i kogelagen, til den skal glaseres.
Rør farin og sennep sammen. Fjern net og svær fra skinken, og rids fedtet. Stik nelliker ind i fedtet, og smør farinblandingen på. Steg skinken i en 200º varm ovn i ca. 15 minutter.
Snit rødkål fint. Rens de øvrige grøntsager, og skær dem i tændstiktynde strimler. Skær appelsinkødet i tern.
Rør ingredienserne sammen, og vend broccolisalaten heri. Drys med hakkede nødder, og server til skinken sammen med groft brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk