Juleglaseret skinke og broccolisalat med appelsin

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Modtag stående applaus, når du serverer juleglaseret skinke for dine gæster!

Bemærk
Kogetid: 1 time. Ovntid: 15 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Dæk skinken med koldt vand i en gryde. Tilsæt laurbærblade og peberkorn, og bring langsomt i kog. Skum for urenheder, og kog svagt under låg i ca. 30 minutter pr. kg. Sluk, og lad skinke stå i kogelagen, til den skal glaseres.
Rør farin og sennep sammen. Fjern net og svær fra skinken, og rids fedtet. Stik nelliker ind i fedtet, og smør farinblandingen på. Steg skinken i en 200º varm ovn i ca. 15 minutter.
Snit rødkål fint. Rens de øvrige grøntsager, og skær dem i tændstiktynde strimler. Skær appelsinkødet i tern.
Rør ingredienserne sammen, og vend broccolisalaten heri. Drys med hakkede nødder, og server til skinken sammen med groft brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar