Julefrikadeller med appelsin-kålsalat

30. januar 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Giv dine frikadeller et drys jul ved at røre varme krydderier i farsen og servere dem med en sprød vintersalat.

Bemærk
Hviletid, fars: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg kødet i en skål. Pil og riv løget, og rør det i kødet sammen med æg, havregryn, mælk og krydderier. Stil farsen på køl i 30 minutter.
Skyl og snit kålen helt fint, og læg den i en skål. Vend olivenolie, citronsaft, salt og peber i kålen. Skær skrællen af appelsinerne, og skær appelsinkødet i fileter uden om hinderne. Vend dem i salaten sammen med tranebær.
Skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem i saltet vand.
Rør cremefraiche, citronsaft, sennep, honning, salt og peber sammen, og smag til.
Form farsen til frikadeller, og steg dem i smør på en pande. Servér med appelsin-kålsalat, kartofler og cremefraichedressing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar