Julefrikadeller
7. januar 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Kom bacon, abrikoser og tranebær i frikadellefarsen, og lav små søde julehapser lige til julefrokosten eller -buffeten.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak abrikoser og tranebær fint.
Rør en fars af kød, æg, mælk og hvedemel.
Rør bacon, abrikoser og tranebær i farsen, og lad den hvile i 30 minutter på køl.
Tilsæt salt og peber, og steg frikadellerne i olie ved middelvarme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Inspiration til julefrokost menuen