Julefrikadeller

Kom bacon, abrikoser og tranebær i frikadellefarsen, og lav små søde julehapser lige til julefrokosten eller -buffeten.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak abrikoser og tranebær fint.
Rør en fars af kød, æg, mælk og hvedemel.
Rør bacon, abrikoser og tranebær i farsen, og lad den hvile i 30 minutter på køl.
Tilsæt salt og peber, og steg frikadellerne i olie ved middelvarme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
7. januar 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar