Julechai-te med ingefær

9. februar 2021 af .

Foto: columbus leth

Chai-te stammer fra Indien og brygges typisk på en stærk, sort te, som tilsættes en masse krydderier, der giver en varm og krydret smag.

Bemærk
Trækketid: Natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog alle krydderierne og skrællet ingefær op i en tykbundet gryde med ½ l vand, og lad det simre i ca. 1 time. Lad blandingen trække natten over.
Bland krydderivandet med te og mælk, og varm det op i en gryde sammen med stjerneanis. Smag til med honning.
Servér chai-teen varm med ekstra honning til.

Tip!

Krydderivandet kan holde sig 1 uge på køl, så du behøver ikke at bruge det hele på én gang.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar