Juleboller med tørret frugt og kardemomme

Lækre hjemmebagte boller som er helt perfekte til morgenmaden eller som mellemmåltid. Hvis du fryser de ubagte juleboller ned, kan du hurtigt servere friskbagte boller en anden dag.

Juleboller med tørret frugt og kardemomme
0-30 min.

(0)

November 30, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic
Bemærk:Hæve-/optøningstid: 1½ time.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Bollerne kan selvfølgelig også bages med det samme, hvis du ikke vil fryse dem ned til senere. Følg opskriften til og med trin 3, og lad bollerne hæve i 30 minutter. Spring trin 4-6 over, og bag bollerne som beskrevet i trin 7.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'