Annonce

Juleboller med californiske rosiner, marcipan og kanel

1. december 2020 Af Aller Creative Studio i samarbejde med California Raisins
Bemærk
Hævetid i alt: 1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Lun mælk og smør i en tykbundet gryde, og kom det i en skål. Rør gæren ud heri.
Tilsæt sukker, vaniljesukker og æg, og rør godt.
Riv marcipanen groft, og kom den i dejen sammen med salt og kanel. Tilsæt californiske rosiner, og rør godt.
Bland hvedemel i lidt ad gangen, og ælt dejen godt igennem, til den slipper skål og fingre. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter.
Beklæd en bageplade med bagepapir, og form 20 lige store boller. Fold dejen om rosinerne, så de ikke stikker ud og bliver brændte. Lad bollerne efterhæve i 30 minutter.
Varm ovnen op til 175°. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og drys med hasselnøddeflager. Bag bollerne i 10-12 minutter, til de er flot gyldne.
Lad julebollerne afkøle på en bagerist. Drys evt. med lidt flormelis inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar