Jule-cheesecake med brunkagebund og appelsingelé

Den klassiske kiksebund er erstattet af en sprød bund lavet på brunkager, og både fyld og topping smager dejligt friskt af julens saftige appelsiner.

Jule-cheesecake med brunkagebund og appelsingelé
61-90 min.

(10)

November 26, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Afkøling: Mindst 8 timer

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 springform, 20 cm. i diameter
  • Lagkageplast

Sådan gør du

Tip!

Lav gerne de syltede appelsinskiver klar 1-2 dage i forvejen. De holder sig fint på køl i flere dage.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Prøv også: Hjemmelavede brændte mandler

Er du vild med appelsin i både det søde og salte køkken? Se se vores bedste opskrifter med appelsin her!

Måske du også kan li'