Jordskokkesuppe med blåskimmelost og sprød topping
Giv den aromatiske jordskokkesuppe en lækker opgradering ved at smelte smuldret blåskimmelost i suppen før servering. Den sprøde topping består af rå jordskok i papirtynde skiver og sprødstegt parmaskinke brækket i stykker.
![Jordskokkesuppe med blåskimmelost og sprød topping](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/jordskoksuppe-med-blaskimmelost-og-sprod-topping_12253.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.6&fp-y=0.5933395762893754&fp-z=1.25)
0-30 min.
(1)
March 9, 2020 af Pia AndreassenFoto: Martin Tanggaard
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner