Jordskokker med rygeost og rejer

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Langtidsbagte jordskokker med rygeost og rejer smager helt fantastisk! Jordskokkens cremede indre og sprøde ydre spiller nemlig rigtig godt sammen og vil helt sikkert imponere dine gæster.

Bemærk
Der er til 4 personer, hvis retten serveres som snack eller forret.

Ingredienser

Udstyr

en sprøjtepose med tylle

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Skrub jordskokkerne rene, og bag dem i ovnen i 30 minutter. Flæk dem, og skrab indmaden ud i en skål.
Riv skallen af citronen. Rør rygeost og cremefraiche sammen med indmaden fra jordskokkerne, og smag til med salt, peber og citronskal.
Hæld olien over de tomme skaller, skru ovnen op på 200°, og bag skallerne i ovnen i 15 minutter, til de bliver lysebrune.
Fyld mosen i en sprøjtepose, og sprøjt den i jordskokkeskallerne.
Pynt de fyldte jordskokker med rejer og dild, og servér som en snack eller forret.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar