Jordskokker med rygeost og rejer
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Langtidsbagte jordskokker med rygeost og rejer smager helt fantastisk! Jordskokkens cremede indre og sprøde ydre spiller nemlig rigtig godt sammen og vil helt sikkert imponere dine gæster.
Bemærk
Der er til 4 personer, hvis retten serveres som snack eller forret.
Ingredienser
Udstyr
en sprøjtepose med tylle
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Skrub jordskokkerne rene, og bag dem i ovnen i 30 minutter. Flæk dem, og skrab indmaden ud i en skål.
Riv skallen af citronen. Rør rygeost og cremefraiche sammen med indmaden fra jordskokkerne, og smag til med salt, peber og citronskal.
Hæld olien over de tomme skaller, skru ovnen op på 200°, og bag skallerne i ovnen i 15 minutter, til de bliver lysebrune.
Fyld mosen i en sprøjtepose, og sprøjt den i jordskokkeskallerne.
Pynt de fyldte jordskokker med rejer og dild, og servér som en snack eller forret.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk