Jordbærtrifli med pekannøddecrunch

19. juni 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Skal sommerdesserten hurtigt på bordet, er trifli den perfekte løsning. Denne sommerlige udgave er med jordbær og pekannøddecrunch.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak pekannødderne groft. Skær smørret i små tern. Bland pekannødder, brun farin, havregryn, salt og smør i en skål, og smuldr det sammen med fingrene til en grov crumbledej.
Tænd ovnen på 180°. Fordel pekannøddecrunchen ud på en bageplade med bagepapir, og bag den i ovnen i ca. 10 minutter, til den er sprød og gylden. Afkøl crumblen helt på en bagerist.
Hæld piskefløde og vaniljesukker i en skål, og pisk det til blødt skum med en elpisker.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i mundrette stykker. Hak hvid chokolade groft. Bræk pekannøddecrunchen i rustikke stykker.
Anret jordbær, pekannøddecrunch og flødecreme lagvis i 4 portionsglas, og slut af med hvid chokolade på toppen. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar