Jordbærtrifli med pekannøddecrunch
19. juni 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Skal sommerdesserten hurtigt på bordet, er trifli den perfekte løsning. Denne sommerlige udgave er med jordbær og pekannøddecrunch.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak pekannødderne groft. Skær smørret i små tern. Bland pekannødder, brun farin, havregryn, salt og smør i en skål, og smuldr det sammen med fingrene til en grov crumbledej.
Tænd ovnen på 180°. Fordel pekannøddecrunchen ud på en bageplade med bagepapir, og bag den i ovnen i ca. 10 minutter, til den er sprød og gylden. Afkøl crumblen helt på en bagerist.
Hæld piskefløde og vaniljesukker i en skål, og pisk det til blødt skum med en elpisker.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i mundrette stykker. Hak hvid chokolade groft. Bræk pekannøddecrunchen i rustikke stykker.
Anret jordbær, pekannøddecrunch og flødecreme lagvis i 4 portionsglas, og slut af med hvid chokolade på toppen. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk