Jordbærsnaps med anis

Det er nemt at lave sin egen snaps, og så kan du give den lige den smag, du ønsker. I denne lækre opskrift er snapsen med jordbær og anis, og den smager fantastisk!

Jordbærsnaps med anis
0-30 min.

(0)

6. august 2018 af Mikkel KarstadFoto: AOP
Bemærk:Trækketid: 2-3 uger.

Ingredienser

stk.
friske jordbær
15
sukker
1 spsk.
stjerneanis (eller sødskærmskapsler)
4
neutral snaps
70 cl

Udstyr

  • to små flasker

Sådan gør du

Skær jordbærrene i mindre stykker, og fordel dem i flasker.
Fordel herefter sukker, anis og snaps på flaskerne, og ryst dem let.
Lad flaskerne stå i minimum 2-3 uger, inden snapsen er klar til at blive drukket.
Snapsen er god som en anderledes julesnaps, men nyd den også tempereret som en slags likør til ost og dessert.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'