Jordbærsnaps med anis
6. august 2018
af
Mikkel Karstad.
Foto: AOP
Det er nemt at lave sin egen snaps, og så kan du give den lige den smag, du ønsker. I denne lækre opskrift er snapsen med jordbær og anis, og den smager fantastisk!
Bemærk
Trækketid: 2-3 uger.
Ingredienser
Udstyr
to små flasker
Sådan gør du
Skær jordbærrene i mindre stykker, og fordel dem i flasker.
Fordel herefter sukker, anis og snaps på flaskerne, og ryst dem let.
Lad flaskerne stå i minimum 2-3 uger, inden snapsen er klar til at blive drukket.
Snapsen er god som en anderledes julesnaps, men nyd den også tempereret som en slags likør til ost og dessert.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk