Jordbærsemifreddo

1. august 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Semifreddo betyder halvfrossen på italiensk, og det er netop den konsistens, desserten skal have ved servering.

Bemærk
Frysetid: 2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i små stykker, og vend dem i sukker. Lad dem trække, imens du gør resten klar.
Del æggene i hvider og blommer i 2 skåle. Pisk hviderne stive med en elpisker i en skål. Drys sukkeret i, og pisk videre til en luftig marengs.
Pisk fløden til skum med en elpisker i en skål. Pisk sukkersaften fra jordbærrene sammen med æggeblommerne med en elpisker i en stor skål.
Vend jordbærrene i og derefter flødeskum og marengsmassen. Knus marengskyssene, og bland dem i iscremen.
Sæt den i fryseren i et par timer, til kanten er fast, og midten stadig er blød. Fordel isen i bægre, og pynt med friske jordbær. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar