Jordbærsalsa
28. august 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Lav en salsa med jordbær og bønner og tortillachips til, og du har den skønneste sommersnack – perfekt til at servere med noget koldt og boblende inden middagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Dræn bønnerne, og skyl dem i en sigte.
Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i små tern. Rens jordbær, og skær dem ligeledes i små tern. Pil rødløg, og hak det fint. Hak koriander fint.
Bland sorte bønner, jordbær, rødløg og koriander i en skål. Vend det i limesaft og olie, og smag til med salt og peber. Servér salsaen til tortillachips.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk