Jordbærsalsa

28. august 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Lav en salsa med jordbær og bønner og tortillachips til, og du har den skønneste sommersnack – perfekt til at servere med noget koldt og boblende inden middagen.

Ingredienser

Sådan gør du

Dræn bønnerne, og skyl dem i en sigte.
Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i små tern. Rens jordbær, og skær dem ligeledes i små tern. Pil rødløg, og hak det fint. Hak koriander fint.
Bland sorte bønner, jordbær, rødløg og koriander i en skål. Vend det i limesaft og olie, og smag til med salt og peber. Servér salsaen til tortillachips.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar