Jordbærsalat med pinjekerner og feta
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Selv om jordbær er søde, smager de skønt sammen med skarp rucola, salt feta og syrlig balsamico.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i halve eller kvarte.
Drys bærrene med sukker og peber, og dryp med balsamico.
Skyl og slyng rucolaen, og vend jordbær og rucola sammen. Drys med smuldret feta.
Rist pinjekernerne i lidt olie på en pande, til de er let gyldne, og fordel kernerne over salaten.
Servér f.eks. jordbærsalaten med groft brød til eller som tilbehør til grillmad.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk