Jordbærsalat med pinjekerner og feta

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Selv om jordbær er søde, smager de skønt sammen med skarp rucola, salt feta og syrlig balsamico.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i halve eller kvarte.
Drys bærrene med sukker og peber, og dryp med balsamico.
Skyl og slyng rucolaen, og vend jordbær og rucola sammen. Drys med smuldret feta.
Rist pinjekernerne i lidt olie på en pande, til de er let gyldne, og fordel kernerne over salaten.
Servér f.eks. jordbærsalaten med groft brød til eller som tilbehør til grillmad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar