Jordbærsalat a la cæsar

8. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Den klassiske cæsarsalat med grøn salat, parmesan og dressing smager skønt. Men den bliver faktisk kun bedre af et friskt pust af jordbær.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og skær salaten i rustikke stykker.
Skær jordbærrene i skiver.
Skræl agurken, og skær den i rustikke stykker.
Pisk mayonnaise, sennep og parmesan sammen, og smag dressingen til med salt og peber.
Vend dressingen over salat, agurk og jordbær. Pynt evt. med skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar