Jordbærmoussekage på nøddebund

Den søde jordbærmousse er let og luftig og giver en god kontrast til den tætte nøddefyldte bund.

Jordbærmoussekage på nøddebund
31-60 min.

(0)

September 6, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Afkøling: Mindst 6 timer

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 springform, 20 cm. i diameter

Sådan gør du

Tip!

Tip: Hvis du vil have pæne og lige kanter på kagen, kan du beklæde indersiden af formen med lagkageplast, inden du hælder jordbærmoussen oven på kagen. Sæt gerne kagen i fryseren til næste dag, og fjern lagkageplasten, mens kagen er frossen. Lad kagen tø op på køl i 2-3 timer før servering.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'