Jordbærmarmelade med rabarber og vanilje

Prøv denne hjemmelavede jordbærmarmelade med rabarber og vanilje, der smager fantastisk til pandekager, scones eller nybagte boller.

Jordbærmarmelade med rabarber og vanilje
0-30 min.

(2)

May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

glas

Udstyr

  • tre rene, skoldede sylteglas

Sådan gør du

Tip!

Med syltesukker er det nemt at koge en lille portion syltetøj, når man har bær i overskud. Det bliver hurtigt spist, så derfor er konserveringsmiddel overflødigt.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Se også: Grundopskrift på rabarbersaft med vanilje

Se mange flere opskrifter på hjemmelavet marmelade i vores marmelade-tema!

Måske du også kan li'