Jordbærkoldskål med honning-croutoner

27. juli 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Forkæl den klassiske koldskål med søde jordbær og sprøde croutoner vendt med honning.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i halve.
Pisk æggeblommer og sukker hvidt og luftigt med en elpisker i en skål.
Blend jordbær med kærnemælk, fløde og lidt citronsaft i en blender. Hæld blandingen i skålen med æggesnapsen, og bland godt sammen.
Skær brødet i tern, og steg dem gyldne i smør på en pande. Tilsæt honning, vend rundt, og steg i yderligere et par minutter, til de karamelliserer let.
Tag croutonerne af panden, og afkøl let.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i kvarter. Skyl mynten, og pluk den groft.
Anret jordbærkoldskål i skåle, og top med honning-croutoner, friske jordbær og mynte. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar