Jordbærkoldskål med citron og vanilje
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Koldskål med jordbærsmag smager sødt af sol og sommer og er allerbedst, når den nydes helt kold.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld kærnemælk og A38 i en blender.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Riv skallen af citronen.
Tilsæt flormelis, vaniljekorn og fintrevet citronskal til mælkeblandingen.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i grove stykker. Kom dem i blenderen, og blend til en glat og fint lyserød koldskål.
Opbevar koldskålen i køleskabet indtil servering. Servér evt. koldskålen med friskpisket flødeskum og lidt citronmelisse på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk