Jordbærkoldskål med citron og vanilje

Koldskål med jordbærsmag smager sødt af sol og sommer og er allerbedst, når den nydes helt kold.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld kærnemælk og A38 i en blender.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Riv skallen af citronen.
Tilsæt flormelis, vaniljekorn og fintrevet citronskal til mælkeblandingen.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i grove stykker. Kom dem i blenderen, og blend til en glat og fint lyserød koldskål.
Opbevar koldskålen i køleskabet indtil servering. Servér evt. koldskålen med friskpisket flødeskum og lidt citronmelisse på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar