Jordbærkage med lemoncurd
Lemoncurd er en tyk, smørbar citroncreme, som især englænderne er kendt for at spise oven på fx scones. Men den søde/syrlige creme er også perfekt som fyld i en kage. Får du lemoncurd i overskud, holder det sig fint i køleskabet i et rent glas med låg.
![Jordbærkage med lemoncurd](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/jordbaerkage-med-lemoncurd_1483.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.3802490234375&fp-z=1)
31-60 min.
(1)
May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Udstyr
- en springform, 22 cm. i diameter
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Verdens bedste jordbærkage!