Jordbær-rabarber-saft

15. juli 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Jordbær-rabarber-saft smager af sommer, og er der noget bedre end at køle ned på terrassen med et koldt glas saft i hånden? Det tror vi ikke!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær rabarberne i små stykker, og pil jordbærrene. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Kom rabarber og jordbær i en gryde med vand, hybenroseblade og vaniljekorn og -stang.
Bring blandingen i kog, og lad den koge i 5 minutter ved jævn varme.
Tilsæt sukker, og kog videre, til sukkeret er opløst. Tag gryden af blusset, og lad blandingen trække i 45 minutter.
Sigt saften igennem et rent klæde, og hæld den på rene skoldede flasker, der evt. er skyllet med Atamon.

Tip!

Saften kan også hældes i fryseposer og tages op fra fryseren, efterhånden som den skal bruges.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar