Jordbær-rabarber-islagkage
Du behøver ikke en ismaskine for at frembringe denne iskolde, fristende lagkage med kiksebund og jordbær-rabarberfyld.
![Jordbær-rabarber-islagkage](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/jordbaer-rabarber-islagkage_13867.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.4673314090789818&fp-y=0.617799352750809&fp-z=1.1966966023990455)
0-30 min.
(0)
June 27, 2022 af Line Holt NielsenFoto: Maria Fabricius Tegner
Bemærk:Kiksebunden skal stå køligt i mindst en time inden isfyldet lægges på. Derefter skal kagen sætte sig i fryseren 3-4 timer, men gerne natten over, og tages ud af fryseren ca. 45 minutter inden servering.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner