Jordbær med vaniljecreme og makroner

8. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Den danske sommer byder på de fineste, røde jordbær. Servér dem i herligt selskab med hyldeblomst, vaniljecreme og knuste makroner. Det er en pragtfuld mundfuld!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i mindre stykker.
Fordel bærrene i glas, og dryp koncentreret hyldeblomstsaft på dem.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Rør vaniljen sammen med yoghurt, hyldeblomstsaft og flormelis.
Fordel knuste makroner og yoghurtcreme oven på bærrene, og pynt evt. med skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar