Jordbær med vaniljecreme og makroner
8. juli 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den danske sommer byder på de fineste, røde jordbær. Servér dem i herligt selskab med hyldeblomst, vaniljecreme og knuste makroner. Det er en pragtfuld mundfuld!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i mindre stykker.
Fordel bærrene i glas, og dryp koncentreret hyldeblomstsaft på dem.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Rør vaniljen sammen med yoghurt, hyldeblomstsaft og flormelis.
Fordel knuste makroner og yoghurtcreme oven på bærrene, og pynt evt. med skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk