Jordbær med råcreme

1. juni 2018 af .

Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic

Jordbær marineret i hyldeblomst smager skønt – især når de serveres med hyldeblomst-råcreme som her!

Ingredienser

Sådan gør du

Rens jordbærrene, og nip stilken af. Skær evt. de største jordbær i mundrette stykker. Riv skallen af citronen.
Vend jordbærrene med hyldeblomstsaft og fintrevet citronskal i en skål, og lad dem trække lidt.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud med en kniv. Riv skallen af citronen.
Pisk æggeblommer, hyldeblomstsaft, fintrevet citronskal, vaniljekorn og sukker sammen med en elpisker til en skummende og luftig masse.
Pisk fløden til luftigt flødeskum i en anden skål. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen med en ske.
Fordel jordbærrene i serveringsglas, og hæld hyldeblomst-råcreme over. Pynt med hakkede pistacienødder, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar