Jordbær med råcreme
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic
Jordbær marineret i hyldeblomst smager skønt – især når de serveres med hyldeblomst-råcreme som her!
Ingredienser
Sådan gør du
Rens jordbærrene, og nip stilken af. Skær evt. de største jordbær i mundrette stykker. Riv skallen af citronen.
Vend jordbærrene med hyldeblomstsaft og fintrevet citronskal i en skål, og lad dem trække lidt.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud med en kniv. Riv skallen af citronen.
Pisk æggeblommer, hyldeblomstsaft, fintrevet citronskal, vaniljekorn og sukker sammen med en elpisker til en skummende og luftig masse.
Pisk fløden til luftigt flødeskum i en anden skål. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen med en ske.
Fordel jordbærrene i serveringsglas, og hæld hyldeblomst-råcreme over. Pynt med hakkede pistacienødder, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på råcreme
Powered by Froala Editor