Jordbær med pisket ricotta

7. juni 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

En skål, et piskeris og nogle glas. Kan du finde det i skabene, har du alt, du skal bruge, for at trylle denne lette og hurtige dessert frem. Drop fløden, og pisk i stedet en creme med græsk yoghurt og ricotta sammen. Kombinér den med jordbær, så er desserten færdig.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i mindre stykker.
Pisk ricotta, yoghurt, sukker og vaniljesukker til en luftig creme med en håndmikser i en skål.
Skyl appelsinen, og riv skallen fint. Smag cremen til med appelsinskal- og saft.
Gem nogle stykker jordbær til pynt, og fordel resten af dem i glas. Pres lidt appelsinsaft over bærrene.
Fordel ricottacreme over jordbærrene. Brug de sidste bær til pynt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar