Jordbær med pisket ricotta
7. juni 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En skål, et piskeris og nogle glas. Kan du finde det i skabene, har du alt, du skal bruge, for at trylle denne lette og hurtige dessert frem. Drop fløden, og pisk i stedet en creme med græsk yoghurt og ricotta sammen. Kombinér den med jordbær, så er desserten færdig.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i mindre stykker.
Pisk ricotta, yoghurt, sukker og vaniljesukker til en luftig creme med en håndmikser i en skål.
Skyl appelsinen, og riv skallen fint. Smag cremen til med appelsinskal- og saft.
Gem nogle stykker jordbær til pynt, og fordel resten af dem i glas. Pres lidt appelsinsaft over bærrene.
Fordel ricottacreme over jordbærrene. Brug de sidste bær til pynt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk