Jordbær med grillede nektariner og vaniljeis
12. juli 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Desserten kan også grilles, så læg modne nektariner på grillristen, og servér dem med søde jordbær.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl nektarinerne, skær dem i halve eller kvarter. Grill dem på havegrillen eller en grillpande med skærefladen nedad i 2-3 minutter.
Pluk mynten, og hak den fint. Fordel de grillede nektariner i 4 skåle, dryp honning over, og drys med mynte.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i kvarter. Fordel dem i skålene.
Læg en kugle vaniljeis i hver skål, drys grofthakkede pistacienødderne og lidt spiselige blomster over, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk