Jordbær i indkogt rødvin
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Den aromatiske, indkogte vin fremhæver jordbærrenes sødme og friskhed.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld rødvinen i en gryde sammen med sukker, stjerneanis, kanelstang og nelliker.
Tilsæt limefrugt skåret i skiver.
Bring gryden i kog, og lad blandingen koge i 8-10 minutter, til sukkeret er helt opløst.
Træk gryden væk fra kogepladen, og afkøl vinen.
Skyl og nip jordbærrene. Fordel dem i portionsskåle. Si den kolde, kogte vin, og hæld ca. 1 dl i hver skål.
Anret 1 kugle vaniljeis oven på hver portion, og pynt evt. med blomster.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk