Jordbær i indkogt rødvin

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Den aromatiske, indkogte vin fremhæver jordbærrenes sødme og friskhed.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld rødvinen i en gryde sammen med sukker, stjerneanis, kanelstang og nelliker.
Tilsæt limefrugt skåret i skiver.
Bring gryden i kog, og lad blandingen koge i 8-10 minutter, til sukkeret er helt opløst.
Træk gryden væk fra kogepladen, og afkøl vinen.
Skyl og nip jordbærrene. Fordel dem i portionsskåle. Si den kolde, kogte vin, og hæld ca. 1 dl i hver skål.
Anret 1 kugle vaniljeis oven på hver portion, og pynt evt. med blomster.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar