Italienske koteletter i fad med spinat, tomat og mozzarella
8. oktober 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
De klassiske koteletter i fad i en lettere og mere moderne version. Servér evt. grøn pesto til retten, hvis du savner lidt dyppelse.
Ingredienser
Sådan gør du
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle, og krydr dem med rosmarin, salt og peber. Brun koteletterne i 1 spsk. olie på en pande i ca. 1 minut på hver side.
Tænd ovnen på 225°. Læg koteletterne over i et smurt ovnfad.
Skyl og afdryp spinaten. Steg spinaten i 1 spsk. olie på panden, til spinaten netop falder sammen. Tag spinaten af panden, og fordel den over koteletterne.
Skyl tomaterne, og skær tomater og frisk mozzarella i skiver. Fordel tomater og ost over spinaten, krydr med oregano, salt og peber, og dryp med olie.
Sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter, til osten er smeltet og let gylden
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp. Servér pastaen som tilbehør til koteletter i fad.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk