Italienske kødboller med grøntsagsspaghetti

Spaghetti med kødboller er en sikker vinder i hverdagen – men her får du den på en lidt ny måde med en delikat og sund grøntsagsspaghetti!

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld mælken over brødkrummerne, og lad det trække i 5 minutter.
Rør kødet sammen med de udblødte brødkrummer, salt og peber. Riv skallen af citronen. Rør citronskal, presset hvidløg og finthakket salvie i farsen.
Form farsen til små runde kødboller på størrelse med valnødder, og steg dem i olie på en pande i 7-8 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken, men hæld vandet fra, 1 minut før spaghettien er færdigkogt.
Skær løg, aubergine og squash i mindre stykker. Varm olien op på en pande, og steg løget i 2 minutter.
Tilsæt derefter aubergine og squash, og steg videre i 6-8 minutter. Fordel den afdryppede spaghetti på panden, og varm det hele godt igennem.
Vend de stegte kødboller i grøntsagsspaghettien. Drys med friskrevet parmesan og salvieblade lige før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar