Italienske kødboller i sennepssauce med pasta

27. april 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Skift den traditionelle tomatsauce ud med en cremet sennepssauce, der får retten til at hænge rigtig godt sammen.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget, og riv det på et rivejern. Skyl og hak basilikum og salvieblade groft. Rør kødet sammen med løg, krydderurter, æg, sennep og rasp i en skål, og krydr med salt og peber.
Form kødet til ca. 25 små kødboller, og steg dem gyldne på alle sider på en pande med olie.
Pil og hak løget fint. Steg løget ved middel varme på en pande med olie i 2 minutter. Tilsæt hvidvin, og lad det koge ind. Tilsæt bouillon, og lad det koge i ca. 5 minutter, til det er kogt ind til ca. det halve. Tilsæt fløde og sennep, og rør rundt.
Læg kødbollerne ned i saucen, og lad den simre ved middel varme i 10 minutter, til saucen er tyknet en smule. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen i en stor gryde efter anvisningen på emballagen. Skyl imens broccolien, og skær den i små buketter. Læg broccolibuketterne ned i gryden til pastaen de sidste 3 minutter af kogetiden. Afdryp pasta og broccoli i en sigte.
Vend pasta og broccoli sammen med kødboller og sennepssauce, og anret i dybe tallerkener. Drys med friskrevet parmesan og basilikumblade.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar