Italienske bruschetta med gorgonzola og figner
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De små, sprøde brød leder straks tankerne hen på en italiensk fortovscafé.
Bemærk
Servér retten som forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Pensl brødskiverne med olie, og læg dem på en rist eller bageplade med bagepapir.
Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, til de er sprøde og gyldne.
Pil hvidløgsfeddene, og halvér dem. Gnid dem let mod de sprøde brødskiver, så de tager lidt smag.
Skyl fignerne, og skær dem i kvarte.
Fordel gorgonzola, figner og timian oven på brødet. Dryp med balsamicoglace.
Tip!
Er du ikke til blå ost, kan du toppe brødene med brie eller gedeost i stedet for.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk