Italienske bruschetta med gorgonzola og figner

De små, sprøde brød leder straks tankerne hen på en italiensk fortovscafé.

Bemærk
Servér retten som forret.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Pensl brødskiverne med olie, og læg dem på en rist eller bageplade med bagepapir.
Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, til de er sprøde og gyldne.
Pil hvidløgsfeddene, og halvér dem. Gnid dem let mod de sprøde brødskiver, så de tager lidt smag.
Skyl fignerne, og skær dem i kvarte.
Fordel gorgonzola, figner og timian oven på brødet. Dryp med balsamicoglace.

Tip!

Er du ikke til blå ost, kan du toppe brødene med brie eller gedeost i stedet for.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar