Italienske benløse fugle med sprøde polentafritter

Det fine polentamel giver ”fritterne” en blød midte og et sprødt ydre. Sammen med de saftige og smagfulde schnitzelruller skaber de en potentiel ny familiefavorit.

Italienske benløse fugle med sprøde polentafritter
0-30 min.

(2)

May 31, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Udstyr

  • otte tandstikker

Sådan gør du

Tip!

Tomater på dåse kan være mange ting. De fleste er af fin kvalitet, og det gode ved dåsetomater er, at de er høstet, mens tomaterne er helt perfekt modne og dermed har den optimale smag. Hvis du gerne vil skrue lidt op for forkælelsen – og prisen – kan du købe italienske cherrytomater på dåse i velassorterede supermarkeder og delikatesseforretninger. De smager skønt og ser vældigt fine ud i den færdige ret (som på billedet).

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'