Italiensk suppe med bacon, kikærter og pasta
22. april 2021
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Carina Krüger
En dejlig mættende og rustik italiensk suppe, der ikke tager lang tid at lave og er hyggelig at lave sammen med andre, der kan hjælpe med at hakke grøntsager. Brug enten suppehorn, eller hvad du har i skabet af pasta i forvejen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær bacon i små tern, hak løgene, og svits dem i olien i en stor gryde.
Skær peberfrugt, gulerødder og soltørrede tomater i små tern, og svits sammen med løg og bacon i et par minutter.
Tilsæt mosede tomater, oregano og cayennepeber, og kog suppen i 10 minutter.
Skær imens broccoli i små buketter og stokken i tern. Hæld vandet fra kikærterne, og kom dem i suppen sammen med broccoli og suppehorn. Kog suppen, til suppehornene er lige akkurat møre. Tilsæt ærter.
Smag suppen til med salt og peber, og servér med et drys hakket persille og brød ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk