Italiensk ricottatærte med citron og pinjekerner
En klassisk romersk dessert, der går under navnet ”torta della nonna”, og som findes på menukortet på de fleste trattoriaer i Italien.
![Italiensk ricottatærte med citron og pinjekerner](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/italiensk-ricottataerte-med-citron-og-pinjekerner_2067.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5809326171875&fp-z=1)
0-30 min.
(2)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Dejen skal hvile i tærteformen i mindst 1 time, før den fyldes med ricottacreme og bages. Bagetiden er 35 minutter.
Ingredienser
personer
Udstyr
- en tærteform, ca. 20 cm i diameter
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner