Italiensk ricottatærte med citron og pinjekerner

En klassisk romersk dessert, der går under navnet ”torta della nonna”, og som findes på menukortet på de fleste trattoriaer i Italien.

Italiensk ricottatærte med citron og pinjekerner
0-30 min.

(2)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Dejen skal hvile i tærteformen i mindst 1 time, før den fyldes med ricottacreme og bages. Bagetiden er 35 minutter.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en tærteform, ca. 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Lav tærtedejen dagen i forvejen til og med punkt 3 i opskriften. Så går det hurtigt med at få tærten færdig på selve dagen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'