Italiensk kyllingesuppe

Denne fyldige suppe luner godt på kølige dage og mætter med masser af grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og pres hvidløg. Rens porrer; skær bunden og de grønne blade fra, og skær porrerne i skiver. Steg hvidløg og porrer i olivenolie i en stor gryde.
Skrub og skræl knoldselleri, og skær i tern. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver. Lad knoldselleri og gulerødder stege med i gryden i et par minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon.
Læg kyllingebryster i gryden. Lad suppen koge i 20 minutter, til grøntsagerne er møre, og kyllingekødet er gennemstegt.
Tag kyllingekødet op af gryden, og trevl det med to gafler. Hæld suppehorn i gryden, og lad dem koge med, til de er kogt næsten al dente.
Hæld fløde, trevlet kyllingekød, spinat og frosne ærter i gryden. Rør rundt i gryden, til spinaten falder sammen, og ærterne er tøet op.
Smag suppen til med friskpresset citronsaft, salt og peber. Servér med bredbladet persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
22. november 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar