Italiensk kylling i ovn med pasta
6. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Denne alt i én pande-ret bestående af blandt andet kylling, artiskok og oliven er utroligt indbydende og nem at lave. Servér med frisk pasta og masser af basilikum.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Dup kyllingelårene tørre, og krydr med salt og peber på begge sider.
Find en stor pande frem, der kan tåle at komme i ovnen. Brun kyllingelårene godt i olie på panden. Tag dem af panden, og læg dem til side et øjeblik.
Pil og pres hvidløg. Rens peberfrugter, og skær dem i strimler. Del artiskokhjerterne i kvarte. Steg hvidløg, peberfrugt, artiskokhjerter, oliven og kapersbær på panden.
Hæld hvidvin ved, og krydr med salt og peber. Vend godt rundt, og læg kyllingelårene tilbage på panden.
Sæt panden i ovnen, og steg retten færdig i 20 minutter – tjek, at kødet er gennemstegt.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Vend den sammen med indholdet på panden, og servér med plukket basilikum, friskrevet parmesan og skyllet rucola.
Tip!
Kan din pande ikke tåle at gå i ovnen? Så flyt retten over i et ovnfad, lige før du sætter den i ovnen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk