Italiensk farsrulle med frisk mozarella
13. februar 2019
af
Sanna Kekäläinen.
Foto: Fabian Björk
Et farsbrød rullet sammen om alt det bedste, Italien har at byde på! Servér den fx med ovnstegte kartofler og salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Bland rasp og tomatpuré i en stor skål
Pil løget, og hak det fint. Bland løg og olie, og rør det i tomatpuréblandingen sammen med oksekød, æg, oregano, salt og peber. Gør et ark bagepapir vådt med vand, og læg det på køkkenbordet. Fordel kød-farsen oven på bagepapiret i et rektangel med en tykkelse på 2 cm.
Skyl og hak persille. Fordel parmaskinke, skiver af mozzarella, revet parmesan og persille oven på farsen. Rul farsen sammen til en aflang rulle ved hjælp af papiret. Pensl med olie. Krydr med paprika.
Steg farsrullen i ovnen i 40 minutter. Lad den hvile i ca. 10 minutter.
Drys farsrullen med høvlet parmesan og persille. Skær den i tykke skiver ved bordet.
Tip!
Parmaskinke produceres i byen Parma i det nordlige Italien. Skinken saltes, tørres og lagres i op til halvandet år.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk