Italiensk brødkrans med parmesan og rosmarin
Et lækkert brydebrød med forskellige italienske krydderier, der gør sig godt på julefrokost-bordet eller festbuffeten.
![Italiensk brødkrans med parmesan og rosmarin](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/italiensk-brodkrans-med-parmesan-og-rosmarin_3519.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Dejen skal langtidshæve i køleskabet i mindst 8 timer, men kan også sagtens tåle at hæve natten over og blive bagt i løbet af dagen.
Ingredienser
personer
Udstyr
- en ovnfast ramekin eller bagering, 8 cm i diameter
- rødt eller grønt julebånd
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner