Italiensk bærsalat
8. oktober 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Skønne sommerbær med mozzarella og en god balsamico smager himmelsk. Servér salaten som frisk tilbehør til f.eks. grillmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i tykke skiver eller kvarte.
Skyl de øvrige bær, og bland dem med jordbær.
Fordel bærrene på tallerkener, og læg mozzarellakuglerne ovenpå.
Dryp med balsamicosirup, drys med mynteblade, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk