Isvafler med perlesukker
1. juni 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
Isvafler er en nem og dekorativ dessert, hvis glitrende perlesukker ligner nyfalden sne.
Bemærk
Tørretid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør flormelis og æggehvide sammen til en tyk glasur.
Smør glasuren på isvaflerne, og drys straks med perlesukker.
Lad isvaflerne tørre ved stuetemperatur i ca. 1 time.
Fyld vaflerne med is.
Servér dem med spidsen opad, så de ligner sneklædte grantræer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk