Isvafler med perlesukker

Isvafler er en nem og dekorativ dessert, hvis glitrende perlesukker ligner nyfalden sne.

Bemærk
Tørretid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør flormelis og æggehvide sammen til en tyk glasur.
Smør glasuren på isvaflerne, og drys straks med perlesukker.
Lad isvaflerne tørre ved stuetemperatur i ca. 1 time.
Fyld vaflerne med is.
Servér dem med spidsen opad, så de ligner sneklædte grantræer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar