Isvafler med jordbæris og knas

26. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Isen ligner en helt almindelig jordbæris, men når du tager en bid, får du en lækker, knasende overraskelse, der minder lidt om jordbærcheesecake.

Bemærk
Køletid: 1 døgn

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i kvarte.
Drys rørsukker og vanilje over dem, og bag dem i ovnen i 10 minutter. Lad jordbærrene køle af, og blend dem groft.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt. Pisk fløden luftig, og vend fløde, cremefraiche og jordbær i skålen med æggesnaps. Knus kiksene.
Kør ismassen i en ismaskine. Vend kiksene i massen, da den begynder at blive fast. Kør ismassen, indtil den er helt fast, og sæt den i fryseren i en beholder.
Hak chokoladen, og smelt den. Dyp den øverste kant af vaflerne i chokoladen. Servér jordbærisen i vaflerne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar