Isvaffel med hindbærsorbet

20. september 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Servér en sprød vaffel dyppet i chokolade fyldt med forfriskende hindbærsorbet.

Bemærk
Har du ikke en ismaskine, kan du fylde iscremen direkte i en fryseegnet beholder og sætte den i fryseren. Rør i iscremen ca. hver halve time for at undgå iskrystaller.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog sukker og vand i en gryde, til sukkeret er opløst, og lad sukkerlagen afkøle.
Skyl og tør hindbær, og hæld dem i en skål sammen med den afkølede sukkerlage.
Blend hindbærrene og sukkerlagen sammen i skålen med en stavblender, og si kernerne fra i en sigte.
Hæld iscremen i en ismaskine, og kør den, indtil den begynder at blive mere fast.
Fordel iscremen i en fryseegnet beholder, og sæt den i fryseren i ca. 2 timer, til den er frossen.
Hak chokoladen groft, og smelt den i et glas over vandbad. Dyp hurtigt vaflerne i chokoladen, og lad chokoladen størkne.
Fyld kugler af hindbærsorbet i isvaflerne, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar