Istrifli med blåbær og knuste biscotti

22. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Istrifli med blåbær og knuste biscotti er en supersimpel dessert, der bare smager helt forrygende. De tørrede blomster kan udelades, eller du kan pynte med frysetørrede bær i stedet for.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen. Bring citronsaft, vand, flækket vaniljestang og sukker i kog i en kasserolle, og lad det koge ved middel varme, til konsistensen er som tynd sirup.
Hæld den varme citronsirup over blåbærrene i en skål, og afkøl.
Byg desserterne op ved at lægge kugler af is i portionsglas med et lag knuste biscotti og blåbær i citronsirup mellem isen.
Slut af med blåbær og sirup og evt. et drys tørrede spiselige blomster.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar