Istrifli med blåbær og knuste biscotti
22. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Line Falck
Istrifli med blåbær og knuste biscotti er en supersimpel dessert, der bare smager helt forrygende. De tørrede blomster kan udelades, eller du kan pynte med frysetørrede bær i stedet for.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen. Bring citronsaft, vand, flækket vaniljestang og sukker i kog i en kasserolle, og lad det koge ved middel varme, til konsistensen er som tynd sirup.
Hæld den varme citronsirup over blåbærrene i en skål, og afkøl.
Byg desserterne op ved at lægge kugler af is i portionsglas med et lag knuste biscotti og blåbær i citronsirup mellem isen.
Slut af med blåbær og sirup og evt. et drys tørrede spiselige blomster.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk