Ispinde med ribs og Oreo-kiks
3. juni 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Knasende kiks, syrlige røde ribs og sød creme – på en pind! De her ispinde har det hele, og så er de nemme at lave derhjemme.
Bemærk
Frysetid: Mindst 1 døgn.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker luftigt.
Pisk fløden luftig, og vend fløde og cremefraiche sammen med æggeblommerne.
Knus kiksene, og mos ribsene med en gaffel.
Fordel ismasse, kiks og bær skiftevis i ispindeformene. Afslut med et lag ismasse, og sæt pinde i ispindeformene.
Læg ispindene i fryseren i mindst et døgn.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk