Ispinde med ribs og Oreo-kiks

3. juni 2021 af .

Foto: Martin Tanggaard

Knasende kiks, syrlige røde ribs og sød creme – på en pind! De her ispinde har det hele, og så er de nemme at lave derhjemme.

Bemærk
Frysetid: Mindst 1 døgn.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker luftigt.
Pisk fløden luftig, og vend fløde og cremefraiche sammen med æggeblommerne.
Knus kiksene, og mos ribsene med en gaffel.
Fordel ismasse, kiks og bær skiftevis i ispindeformene. Afslut med et lag ismasse, og sæt pinde i ispindeformene.
Læg ispindene i fryseren i mindst et døgn.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar