Ispinde med mango og mynte
20. juli 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Hjemmelavede ispinde er både en kold og lækker fornøjelse. Isen på de her pinde smager af mango, lime og mynte og kræver minimalt arbejde i køkkenet.
Bemærk
Frysetid: 12 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggeblommer og sukker sammen.
Pisk fløden luftig, og vend den sammen med æggesnapsen og cremefraichen.
Skræl og skær mangoen i mindre stykker.
Riv skallen på limefrugten, og hak mynten fint.
Blend mango, limeskal, friskpresset limesaft og mynte fint, og vend det sammen med de øvrige ingredienser.
Hæld massen i ispindeforme, placér pindene i isen, og læg dem i fryseren i mindst 12 timer.
Pynt evt. ispindene med frisk mynte eller spiselige blomster, og servér dem.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk