Ispinde med mango og mynte

20. juli 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Hjemmelavede ispinde er både en kold og lækker fornøjelse. Isen på de her pinde smager af mango, lime og mynte og kræver minimalt arbejde i køkkenet.

Bemærk
Frysetid: 12 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og sukker sammen.
Pisk fløden luftig, og vend den sammen med æggesnapsen og cremefraichen.
Skræl og skær mangoen i mindre stykker.
Riv skallen på limefrugten, og hak mynten fint.
Blend mango, limeskal, friskpresset limesaft og mynte fint, og vend det sammen med de øvrige ingredienser.
Hæld massen i ispindeforme, placér pindene i isen, og læg dem i fryseren i mindst 12 timer.
Pynt evt. ispindene med frisk mynte eller spiselige blomster, og servér dem.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar