Ispinde med mango og kokos

27. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Den søde mango i samspil med den cremede kokosmælk gør isen ekstra sød og lækker.

Ingredienser

Udstyr

Ispindeforme + ispinde

Sådan gør du

Blend mango, kokosmælk, banan og sukker i en dyb skål med en stavblender.
Fordel kokosflagerne i 6 isforme, og hæld iscremen i. Sæt en ispind i hver is, og frys dem i mindst 3 timer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar