Ispinde med jordbær-rabarber-is
7. august 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
Små søde og forfriskende ispinde med jordbær-rabarber-is overtrykket med hvid chokolade. En rigtig lækker forfriskende hapser.
Bemærk
Frysetid: Mindst 4 timer.
Ingredienser
Udstyr
ispindeforme
Sådan gør du
Skyld og hak rabarber. Rens jordbær. Bring rabarber, jordbær og sukker i kog i en lille gryde, og lad det simre i ca. 10 minutter.
Sigt massen. Tilsæt fløde og mælk, og blend med en stavblender. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine.
Fyld den færdigkørte is i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.
Smelt chokolade i en skål over vandbad, og hæld den op i et højt, tyndt glas.
Dyp de frosne ispinde i chokoladen, og pynt straks med frysetørrede rabarber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk