Islagkage på browniebund med mango- og citronparfait

På en lun sommerdag i haven smager få ting så godt som hjemmelavet islagkage. Kombinér en chokoladebund med syrlig mango- og citronparfait, og top den kølige kage med friske danske sommerbær.

Islagkage på browniebund med mango- og citronparfait
31-60 min.

(0)

August 24, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Peter Kam
Bemærk:Frysetid: Mindst 8 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • Springform, ca. 24 cm i diameter
  • Lagkageplast

Sådan gør du

Tip!

Islagkagen skal fryses i mindst 8 timer i alt. Lav den gerne i op til 1 uge i forvejen, og opbevar den i fryseren.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'