Islagkage med solbær- og karamelparfait
Islagkage med solbær- og karamelparfait på kiksebund smager fantastisk og bliver endnu lækrere af den smeltede Dulcey-chokolade på toppen.
![Islagkage med solbær- og karamelparfait](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/islagkage-med-solbaer-og-karamelparfait_4255.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.501953125&fp-z=1)
61-90 min.
(4)
September 1, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Frysetid: I alt mindst 10 timer.
Ingredienser
personer
Udstyr
- en springform, 20-24 cm i diameter
- lagkageplast
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner