Islagkage med solbær- og karamelparfait

Islagkage med solbær- og karamelparfait på kiksebund smager fantastisk og bliver endnu lækrere af den smeltede Dulcey-chokolade på toppen.

Islagkage med solbær- og karamelparfait
61-90 min.

(4)

September 1, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Frysetid: I alt mindst 10 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en springform, 20-24 cm i diameter
  • lagkageplast

Sådan gør du

Tip!

Du skal bruge lagkageplast (eller konditorfolie) til opbygningen af islagkagen. Det kan købes i ruller i stormagasiner, isenkramforretninger og på nettet.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'